لیست اختراعات سيدشهرام شكرفروش
زمينه فني: ساخت دستگاهي با كاربري در صنايع غذايي (بهداشت گوشت) و با زمينه فني برق و الكترونيك. پس از عمليات كشتارگاهي بايد لاشه حداقل به مدت 24 ساعت در سردخانه بالاي صفر نگهداري شود تا تغييرات پس از كشتار شامل كاهش pH و ازبين رفتن بعضي عوامل بيماريزا و افزايش پايداري گوشت دربرابر فساد، انجام فرآيند جمود نعشي و ترد شدن گوشت صورت پذيرد. وجود سردخانه بالاي صفر در كشتارگاهها ضروري است. اما متأسفانه تعداد زيادي از كشتارگاههاي كشور فاقد آن هستند و لاشه_ها بدون طي شدن مراحل فوق، بلافاصله پس از كشتار به بازارعرضه ميشوند. بنابراين علاوه بر فسادپذير بودن و كيفيت نامناسب، براي مصرف¬¬كنندگان نيز مخاطره آميز ميباشند. با استفاده از روش تحريك الكتريكي لاشه ميتوان مشكلات فوق¬الذكر را مرتفع نمود. منظور از تحريك الكتريكي، عبور جريان الكتريكي از لاشه حيوان تازه كشتار شده است. تحريك الكتريكي لاشه موجب تسريع در وقوع جمود نعشي و تغييرات پس از كشتار ميشود. به اين منظور دستگاه تحريك الكتريكي با خروجي ولتاژ قابل تغيير ( از10 تا 200 ولت ) و تايمر قابل تغيير از 1 تا 999 ثانيه همراه با نمايشگر مقدار آمپر و دو پروب براي اتصال به لاشه طراحي (طبق نقشه شماره 1)، ساخته و مورد آزمايش قرار گرفت نتيجه تحقيقات صورت گرفته روي لاشه گوسفند دنبه¬دار ايراني در قالب 2مقاله چاپ شده است و در كنگره بين المللي56Th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST) نيز ارائه گرديده است (مقالات به پيوست مي باشند). .
توليد پودر ماست پروبيوتيك با استفاده از فرآيندهاي خشك كن پاششي و انجمادي
موارد یافت شده: 2